Den Jyske Elektrikers varebiler er både at finde i Esbjerg og på Fanø

Elektriker Fanø

Den Jyske Elektriker udfører også arbejde på Fanø. Igennem de seneste år, har vi udført mange forskellige opgaver som elektriker på Fanø.

Som lokal elektriker, kender vi til de fleste el udfordringer som opstår i såvel helårshuse men også i sommerhuse. Når vi udfører et stykke arbejde, vælger vi altid de løsninger, som passer til husets type. Behovet kan nemlig være meget forskelligt, afhængigt af om det er et hus til privat eller til udlejning. Som erfaren elektriker på Fanø, er vi naturligvis opmærksom på disse ting.

Et grundprincip for de løsninger man vælger i sit udlejnings sommerhus bør være, at betjening skal være simpel for både lejer og ejer. Samtidig skal løsningen være i en god kvalitet, da man oplever et større slid på installationer i et udlejnings feriehus.

Når man vælger simple og tilgængelige løsninger i sit sommerhus, kan man i sit private helårshus i stedet have interesser i integrerede og skjulte løsninger. Grunden til denne forskel er, at formål og behov er forskellige i de to typer huse. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, og finder sammen en løsning som er den helt rigtige for den enkelte kunde.

 

Alt dette tager vi naturligvis højde for. Skal du bruge en elektriker på Fanø, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.