LK IHC Control

IHC Control er et intelligent systemløsning, der både sikrer din familie og dit hjem samt giver dig maksimal komfort i hverdagen.
 

Sikkerhed

Sikkerheden opnår du ved en række alarmløsninger, der indbygges i el-installationen. Der findes alarmer for tyveri, røg og gasudslip samt vandlækage - hver især føjer de en ekstra sikkerhedsdimension til boligen.
 

Komfort

Komforten oplever du ved, at IHC gør din hverdag lettere. En løsning kan være, at du inden du forlader hjemmet, med ét enkelt tryk på en "sluk alt" funktion, slukke strømmen til alle lamper, brødristeren, kaffemaskinen og strygejernet. En anden løsning kan være scenarier, hvor du med ét tryk tænder flere lamper på en gang - nogle måske på dæmpet lysstyrke. Det kan eksempelvis være lyssætningen ved middagsbordet til et godt måltid mad.

Udover komforten øger IHC også sikkerheden i hjemmet, da du er sikker på at eksempelvis strygejernet er slukket. Samtidig er det en af de mange måder, hvor IHC kan hjælpe dig til at undgå et unødvendigt strømforbrug.
 

Fleksibilitet

IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig el-installation. Du eller din el-installatør kan løbende tilpasse installationen til familiens behov. Der kan opstå behov for ændringer, hvis du eksempelvis får nye arbejdstider og i takt med, at børnene bliver ældre.
 

Design

Kontakterne til IHC er noget anderledes end dem du kender fra en almindelig el-installation. Kontakterne kaldes tryk og kan indeholde flere funktioner end bare tænd og sluk. Med flere funktioner på det samme tryk, kan det være en rigtig god idé, at forsyne tangenterne (de vandrette plastbjælker man trykker på) med lasergraverede symboler. Det gør det let at se, hvad man tænder hvor.

Vil du vide mere, så kontakt Den Jyske Elektriker