Tyverialarmer (AIA) og sikring af dine værdier

Med et stigende antal indbrud og tyverier er der god grund til at sikre sine værdier - både hjemme og i virksomheden. Uanset om det drejer sig om helt nyt elektronisk sikkerhedssystem eller blot en udbygning af et eksisterende anlæg er vi klar med rådgivning, sikre og stabile løsninger.

 

Erhvervs-alarmer

Vores erfaring viser, at en erhvervsalarm giver den optimale sikkerhed, hvis den alarmerede Alarm overvåger de tekniske installationer, kan betjenes af alle med adgangskode og sender altid besked til den alarmcentral, der har kortest tilkalde tid.
 

Private alarmer

Mange private har fravalgt alarmen for at undgå de mange kabler. Vores privatalarm er et trådløst alarmsystem - til en fornuftig pris. Det betyder, at vi slipper for at trække mange kabler.

Det sparer både tid og penge, og så undgår du masser af borehuller i væggene i dit hjem.
 

Trådløse alarmer

Alarmer i hjemmet har en præventiv effekt i forhold til indbrud. De er med til at begrænse omfanget, hvis tyven slipper ind, eller der eksempelvis opstår brand. Alligevel fravælger mange familier alarmen - ikke mindst fordi den traditionelle alarm skal forbindes med kabler.

Disse bliver i de fleste tilfælde synlige i hjemmet, og så er det både tidskrævende og bekosteligt at sætte alarmer og kabler op. Med trådløse alarmer undgår du ulemperne og får fordelene - sammen med en lang række nye features. For eksempel kan du have alarmen slået til, mens du er hjemme. Du nøjes blot med at slå alarmen til i rum, hvor du ikke opholder dig.

Du kan bruge alarmen til at styre en stor del af dine elektriske apparater, og dermed bruge den til energistyring. Og så kan en trådløs alarm udvides med overvågning via nettet. Så du online kan følge med i, hvad der foregår derhjemme.

Vil du vide mere, så kontakt Den Jyske Elektriker